Broden: steeds glutenvrij (kans op sporen) en vegan 

ambachtelijke methode met langdurige fermentatie van 10u à 14u en slechts 4g zout en 1g gist  

de meelmix wordt volledig zelf gemaakt, haver wordt à la minute gemalen

het brood wordt in 5 fases gemaakt (voordeeg, fermentatie, einddeeg, rijzen en bakken); totale duur van 14u à 18u

haver-yoghurtbrood met variatie in meel (zelf gemaakte meelmix) en met sojayoghurt, chia- of lijnzaad, psyllium, olijfolie en baksoda met scheutje appelazijn

Te verkrijgen op de markten op woensdag, vrijdag (enkel gefermenteerd brood) en zaterdag 

Gewicht kan lichtjes variëren omdat vers gemalen haver een levendig product is: meestal rond de 580g

Soorten broden met langdurige fermentatie: zaden-pittenbrood (haver-teffmeel), haver-kikkererwt/boekweit/quinoabrood: € 6,00 

Soorten haver-yoghurtbroden: haver in combinatie met boekweit-, kikkererwt- of quinoameel: € 6,00

De broden worden niet gesneden  en blijven min 4d houdbaar

De broden kunnen best OPEN in de koelkast bewaard worden, dus NIET in afgesloten doos of broodzak 

Tip bij invriezen: brood in sneetjes snijden en in ziplock zakje 

 

NIEUW in het assortiment broden: boekweit-rozijnenbol € 1,50/stuk of € 6,00 voor 5 stuks

haver-sojayoghurt, lijnzaad, psyllium, olijfolie, gewelde rozijnen en beetje baksoda